ūüŹĚ Springbok Travel gaat in verlof van 29/08 - 5/09

Winter – Autorondreis Luxury Adventure Ijsland

Bestemming(en)
Ijsland
Soort reis
Autoreis, Rondreis
Uit het aanbod van
Gallia

Vanaf

1244

Over deze Autoreis in de kijker

voor een onvergetelijke reis naar IJsland, combineer de ruige natuur met indrukwekkende watervallen, warmwaterbronnen, spuitende geisers, zwarte lavastranden, azuurblauwe gletsjers met het verblijf in enkele uitzonderlijke luxe hotels.

INBEGREPEN: inkom Whales of Iceland, inkom FlyOver Iceland, walvissafari, een reisgids IJsland en een documentatiemap.

Dag 1: Aankomst
Na aankomst in Keflavik rijdt u naar de Hella regio voor een verblijf van 2 nachten in het unieke Landhotel.

Dag 2: Zuidkust
Na het heerlijke ontbijt in het hotel gaat u op weg langs de Zuidkust, voor een uitzonderlijke dag vol afwisseling. U kan achter de Sejalandsfoss waterval¬†gaan staan, wandelen naar de Skogafoss waterval en u¬†vergapen aan de ongelofelijke rotsformaties. In Vik i Myrdal, een klein, charmant dorpje omringd door hoge mooie vogelklippen krijgt u een mooi zicht op de rotsen in zee. Daarna maakt u een wandeling op de zwarte lavastranden en geniet u van de aanblik van de vogelkliffen van Dyrh√≥laey en Reynisfjara. ’s Avonds geniet u van uw aangename hotel.

Dag 3: Golden Circle en Fontana baths
Ontbijt in het hotel. Vandaag staat de Golden Circle, een autoroute langs de onmisbare hoogtepunten van Zuid-IJsland op het programma. U aanschouwt de Gulfoss, een enorme dubbele waterval, de spuitende geiser bij Geysir en het uitzonderlijk mooie √ěingvellir National Park waar het¬†eerste parlement van IJsland opgericht werd. Neem uw tijd om van dit natuurspektakel te genieten en hier en daar een wandeling te maken. Overnachting in het mooie Reykjavik Saga hotel in Reykjavik.

Dag 4: Reykjavik РKeflavik
Ontbijt in het hotel. Maak een wandeling door Reykjavik en bezoek de bezienswaardigheden zoals Perlan, de kathedraal Hallgrimskirkja, het nationaal museum, de haven maar ook de bekende wijk 101. We boeken voor u de FlyOver beleving waarbij u in Imax 3D vision een uitzonderlijk zicht krijgt op heel IJsland. Maar ook de Whales of Iceland tentoonstelling is de moeite waard ter voorbereiding op de walvissafari morgen. Overnachting in Reykjavik.
Dag 5: ReykjavikNa het ontbijt wacht u een¬†walvis safari per boot. Vanuit de haven van Reykjavik gaat u op zoek naar de walvissen. Tijdens de tocht krijgt u ook een mooi zicht op het eiland en de stad.¬†In de namiddag vertrekt u richting uw hotel op Reykjanes waarbij we u aanraden de zuidelijke weg te nemen zodat u een mooi zicht krijgt op de lavavelden en onderweg de Kr√Ĺsuv√≠k warmwaterbronnen en eventueel de Reykjanesviti vuurtoren kan bezoeken. Of u rijdt ineens naar uw hotel voor een relax namiddagje. Overnachting in een deluxe kamer in het Silica Hotel kort bij de Blue Lagoon. Hier geniet u van de uitzonderlijke ligging en mogelijkheden van het hotel.

Dag 5: Vertrek
Ontbijt in het hotel en vertrek terug naar huis.

Transport
Deze reis kan gecombineerd worden met vluchten naar Reykjavik. De lijnvluchten van Icelandair zijn steeds aan dagprijzen. Vraag een offerte met vluchten en huurwagen inbegrepen.

Overnachtingen
U verblijft tijdens deze reis in luxe categorie hotels zoals bv Landhotel, Reykjavik Saga en Silica Hotel. Indien 1 van deze hotels volzet is zullen wij u een alternatief voorstellen in dezelfde categorie.
Luxe hotels Dubbel Single
A:1/10-31/10/22 ‚ā¨ 1274 ‚ā¨ 2243
B: 1/11/22-31/3/23 ‚ā¨ 1244 ‚ā¨ 2180

Vanaf

1244

Inbegrepen

5 overnachtingen met ontbijt in  luxe hotels in kamer met badkamer, inkom voor Whales of Iceland, een walvis safari per boot, inkom voor FlyOver Iceland, documentatiemap en bijdrage Garantiefonds Reizen.

Niet inbegrepen

vluchten, huurwagen, niet-vermelde maaltijden, niet-vermelde inkomgelden en excursies.

Deel dit bericht

Bel ons

051 20 50 45

Mail ons

info@springbok-travel.be

Bezoek ons

Koning Albert I-laan 81, 8800 Roeselare

Contact

en openingsuren