🏝 Springbok Travel gaat in verlof van 29/08 - 5/09

Verslag van mijn bezoek in Le Havre ( 31/08) Cruiseschip VISTA van Oceania ( in vaart sinds mei 2023)

Soort reis
cruises
Uit het aanbod van
Footprints

Over deze cruises in de kijker

Vista, ik heb het nieuwe vlaggenschip van Oceania Cruises bezocht afgelopen donderdag ( 31/08/2023) in Le Havre. Dit was meteen de eerste aanloop van het boetiekschip in onze regio. Op uitnodiging van Oceania Cruises en Footprints Luxury Cruises trokken ik met een aantal reisagenten naar de Noord-Franse haven om de Vista te ontdekken. Met haar nieuwe schip legt de rederij de lat opnieuw een flink stuk hoger. Alessandra Cabella, Senior Business Development Manager voor Oceania, spreekt dan ook van een instapmodel tot luxecruisen…. dit is zeer bescheiden… voor mij was dit pure luxe en klasse.
Met 11 top resto s olv top chefs …. echt iets voor foodies.

een weetje : Wist je dat de de topchef van Oceania nl ALEXIS QUARETTI onder dezelfde chef als ik gewerkt hebben nl PATRICK HENRIOUX van La Pyramide ( 2 ster Michelin)
Een echt Boutique hotel op zee om de wereld te ontdekken, want dit is cruisen.

staat Vista duidelijk voor een Oceania 2.0. Alessandra Cabella, Senior Business Development Manager voor Oceania , verwees naar de woorden van de groeps-CEO Harry Sommer die Oceania een ‘instapmodel tot luxecruisen’ noemt. Het nieuwe vlaggenschip valt bij de gasten alvast duidelijk in de smaak. De boekingen voor Vista lopen als een trein en heel wat afvaarten voor 2024 zijn al zo goed als uitverkocht. In 2025 volgt het zusterschip Allura.

Deel dit bericht

Bel ons

051 20 50 45

Mail ons

info@springbok-travel.be

Bezoek ons

Koning Albert I-laan 81, 8800 Roeselare

Contact

en openingsuren