🏝 Springbok Travel gaat in verlof van 29/08 - 5/09

Verslag van mijn bezoek aan expeditieschip Hanseatic.Nature van Hapag Lloyd ( 06/10/2023)

Bestemming(en)
wereld
Uit het aanbod van
Footprints

Over deze cruises in de kijker

De Hanseatic Nature laat u ongerepte bestemmingen bezoeken zoals de Amazone en de Poolgebieden. Dit is alleen mogelijk door de speciale bouw van de schepen met de sterke romp. Met veel ruimte om van de omgeving te genieten en de zodiacs.

Het MS Hanseatic is totaal niet te vergelijken met andere cruiseschepen. Het is een expeditieschip dat met 175 passagiers unieke en soms zelfs extreme bestemmingen aandoet. Daar is het dan ook speciaal voor gebouwd. Zo heeft dit stoere schip voor koude omstandigheden een overdekte brug en een ijsbestendige romp. Ondanks het avontuurlijke karakter vindt u aan boord volop comfort, zoals ruime hutten, moderne voorzieningen en een bemanning die ervoor zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

Eetgelegenheden
Zo’n echte expeditie maakt hongerig en het eten aan boord van de Hanseatic is dan ook uitstekend. In het stijlvolle restaurant wordt in één zitting gegeten en op de kaart staan gevarieerde gerechten die met de grootste zorg voor u worden klaargemaakt en geserveerd. Als de weersomstandigheden het toestaan, kunt u aan dek ontbijten en lunchen.

Faciliteiten aan boord
Uw expeditie met het MS Hanseatic is één groot avontuur, waarbij de natuur voor het belangrijkste entertainment zorgt. Het schip heeft zelfs 14 zodiacs: kleine rubberen motorboten, waarmee u uw bestemming van heel dichtbij kunt beleven. Om nog meer uit uw reis te halen, worden aan boord lezingen gegeven over de regio’s die u bezoekt. Alle indrukken eens goed bezinken kan bijvoorbeeld in het wellness- en fitnesscentrum.

Hanseatic nature

Bouwjaar 2019
Passagiers per bemanningslid* 1,3
Ruimte per gast** 68
Renovatie
Passagiers 230
Bemanning 175
Lengte 138
Type schip Expeditieschip

Deel dit bericht

Bel ons

051 20 50 45

Mail ons

info@springbok-travel.be

Bezoek ons

Koning Albert I-laan 81, 8800 Roeselare

Contact

en openingsuren