ūüŹĚ Springbok Travel gaat in verlof van 29/08 - 5/09

Reeds bezochte cruiseboten door ons.

Bestemming(en)
wereld
Soort reis
Cruise, cruises
Uit het aanbod van
eigen organisatie, Footprints

Over deze Cruise in de kijker

De voordelen van een cruise

1.Het gemak van cruise is dat u maar 1 x uw koffer hoeft uit te pakken, maar toch elke dag een andere bestemming ziet.

2. U bezoekt tijdens uw cruise meerdere bestemmingen. Van wereldsteden tot pittoreske dorpjes en prachtige stranden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervoer naar deze plaatsen en het plannen van de excursies. Indien u dit wenst regelt de bemanning dit allemaal voor u aan boord!

3. Meestal vaart u ’s nachts en geniet u elke dag weer van een ander uitzicht!

4. Voor ieders budget is er een cruise! Of u nu ver weg wilt gaan of dichtbij. Van eenvoudig tot ultra luxe!

5. Je kan je niet vervelen. Elke dag bent u weer op een nieuwe bestemming. Er is een groot aanbod aan excursies, of u gaat op eigen gelegenheid aan wal. Ook aan boord is er van alles te doen! Van dans- tot kooklessen, fitness of een heerlijke massage in de spa. Wilt u gewoon lekker niksen aan het zwembad met een boekje? Ook dat is mogelijk!

6. Cruisen is perfect voor de hele familie! Aan boord is er voor ieder wat wils. Voor de jeugd vele activiteiten en faciliteiten (waterparken, glijbanen, sportvelden en animatieprogramma’s. De ouders kunnen heerlijk ontspannen in de spa of genieten van een drankje aan dek terwijl de jeugd zich goed amuseert.

7. Waar voor je geld! De accommodatie, alle maaltijden en soms zelfs drankjes en fooien zijn inclusief.

Zeeziekte?

Mensen die nog nooit inscheepten voor een cruise, associ√ęren deze vakantie vaak met zeeziekte. Niets is minder waar. Moderne cruiseschepen liggen prima in het water en beschikken over stabilisatoren. Dit zijn vinnen aan weerszijden van het vaartuig die de slingerbeweging tegengaan. De meeste passagiersschepen volgen de kusten en lopen bijna elke dag een haven aan. De belangrijkste uitzondering vormen de oceaanoversteken. Dan vaar je bijvoorbeeld van Europa naar Amerika of het Cara√Įbisch gebied en vertoef je onderweg vijf tot zeven dagen op volle zee.

Als algemene regel geldt dat een groot schip minder beweegt dan een klein cruiseyacht. Heb je geen zeemansbenen, kies dan voor een hut die centraal gelegen is en liefst niet op de hoogste dekken. Zo zal je de beweging van het schip minder voelen. Heel af en toe kan er wat wind opsteken. Een appel eten of een ginger ale drinken doen je de wind vlug vergeten! Wil je met een gerust gemoed vertrekken, haal dan in de apotheek een middel tegen reisziekte. Sommige mensen zien heil in een anti-zeeziektebandje of kleven een speciale pleister achter het oor. Vraag raad bij jouw huisarts of apotheker.

Insecten gaan niet mee

Vliegjes en muggen zijn niet altijd aangenaam bij warm en vochtig weer. Wie op vakantie gaat naar warme regio’s weet dat deze gevleugelde exemplaren best vervelend kunnen zijn wanneer je in de zon ligt of het raam van jouw hotelkamer open laat. Maar op zee heb je daar geen last van! Insecten blijven aan land!

Bovendien bevat zeewind bijna geen grassenstuifmeel. In deze coronatijden een niet onbelangrijk gegeven. Wetenschappers zijn tot de vaststelling gekomen dat meer mensen met Covid-19 besmet raken als er veel stuifmeel in de lucht hangt. Nog een reden om voor uw volgende vakantie voor een cruise te kiezen. Een mooier excuus konden we niet bedenken.

Wij investeren in het bezoeken van Cruiseschepen om de juiste klant op het juiste schip te boeken ( deze lijst zal steeds aangepast worden)

Volgende schepen werden reeds bezocht

Mijn Beroordeling zie aantal *

Rederij Ponant 

1. Le Dunont ‚Äď D‚ÄôUrville ( Ontdekking schip) *****

2.Le Commandant Charcot ( Ijsbreker)*****( Mijn favorite schip)

 

Rederij  Oceania :

1. Vista  ( Luxe Nieuwe generatie)****+

2.Riviera ( Luxe)***+

 

Rederij Regent Seven Seas

1. Seven Seas Voyager****

 

Rederij Seabourn :

1. Seabourn Ovation****

 

Rederij Senic :

1.Senic Opal ( Rivership)****

 

Rederij Holland American Lines:

  1. De Rotterdamer****

 

Rederij Hapag Lloyd :

  1. Hanseatic Nature ( expeditieschip)*****

Deel dit bericht

Bel ons

051 20 50 45

Mail ons

info@springbok-travel.be

Bezoek ons

Koning Albert I-laan 81, 8800 Roeselare

Contact

en openingsuren