🏝 Springbok Travel gaat in verlof van 29/08 - 5/09

Verslag van mijn bezoek aan de Silver Dawn op 26/10/2023 te Zeebrugge

Bestemming(en)
wereld
Uit het aanbod van
eigen organisatie

Over deze Cruise in de kijker

Silversea Cruises, de toonaangevende ultraluxe cruisemaatschappij, heeft haar line-up van ervaren ‘senior officers’ onthuld voor de eerste reis van de Silver Nova. Het nieuwe schip voor maximaal 712 passagiers wordt een van de meest milieubewuste ultraluxe cruiseschepen ooit gebouwd met een hybride voortstuwing op basis van vloeibaar aardgas en brandstofcellen.

Silver Dawn: Luxe cruises op het hoogste niveau

Vanaf maart 2022 zal Silver Dawn haar gasten verblijden met reeds vertrouwde elementen van Silversea die het klassieke en het moderne combineren, maar tegelijkertijd een innovatief design en opvallende technologie bieden. Alle voorzieningen van haar twee zusterschepen, Silver Moon en Silver Muse zijn overgenomen en optimaal verbeterd: ook op dit luxeschip zullen gasten uitsluitend worden ondergebracht in suites met persoonlijke butlerservice, zodat aangenaam comfort verzekerd is.

All-Inclusive met Silversea

Silversea’s all-inclusive service omvat al veel verschillende voorzieningen, zoals natuurlijk de persoonlijke butlerservice bij elke suite. Maar ook allerlei dranken zoals uitstekende wijnen, sterke dranken of koffiespecialiteiten zijn inbegrepen in de minibar, evenals in de restaurants. Fooien zijn reeds inclusief in de cruiseprijs, waardoor niets een uitstekende cruise nog in de weg staat.

Gevarieerde activiteiten aan boord

Wie wil sporten kan dat natuurlijk doen aan boord van de Silver Dawn: zwembaden en een fitnessruimte nodigen daartoe uit. Daarna kunt u ontspannen in de Otium Spa of in de bubbelbaden. Om de dag af te ronden is een bezoek aan een van de boetieks, lounges of de bibliotheek aan te bevelen. Daarna leert u tijdens interactieve workshops en kookdemonstraties in het S.a.l.t.-lab over de lokale keuken van de bestemmingen die u heeft bezocht, waarna u ’s avonds kunt genieten van een bezoek aan de opera.

Culinaire hoogstandjes met Silversea

Maar liefst acht restaurants verwennen de smaakpapillen van de gasten met een grote verscheidenheid aan culinaire en eetgelegenheden. Toch krijgen persoonlijk contact en Silversea’s typische sfeer aan boord natuurlijk voorrang. Het interessante S.A.L.T. (Sea and Land Taste) programma heeft ook een plaats gevonden op de Silver Dawn: Het exclusieve restaurant biedt lekkernijen uit de plaatsen die op de route worden aangedaan, zodat passagiers met het comfort van het schip kennis kunnen maken met de lokale cultuur en specialiteiten.

Luxueuze keuze aan suites

Op de Silver Dawn worden gasten uitsluitend ondergebracht in suites, die tussen 30 en 183 m² aan wellness-ruimte bieden en waarvan sommige ook een groot balkon hebben. De persoonlijke butlerservice is een bijzonder hoogtepunt van elke suite, waar luxe en discretie in perfecte harmonie samengaan. Elegantie, exclusiviteit en ruimte staan voorop in de filosofie van Silversea en worden vervuld door de luxueuze suites.

Beleef de Silver Dawn van dichtbij en geniet van elegantie en exclusiviteit!

Deel dit bericht

Bel ons

051 20 50 45

Mail ons

info@springbok-travel.be

Bezoek ons

Koning Albert I-laan 81, 8800 Roeselare

Contact

en openingsuren