🏝 Springbok Travel gaat in verlof van 29/08 - 5/09

Hapag- Lloyd Cruises

Uit het aanbod van
Footprints

Over deze Cruise in de kijker

Over Hapag-Lloyd Cruises

Met als bijnaam ‘De Ontdekker van de Oceaan’ weet je meteen wat je van Hapag-Lloyd mag verwachten. Deze Duitse rederij slaagt er iedere keer weer in om avontuur en een 5-sterren service met elkaar te combineren. Hapag-Lloyd heeft een breed scala aan exclusieve cruises naar talrijke bestemmingen: van avontuurlijke expedities naar Antarctica tot klassieke cruises langs de Europese kusten.

Hapag-Lloyd Cruises: ultieme luxe, intieme sfeer

De vloot van Hapag-Lloyd bestaat uit vijf schepen: twee cruiseschepen en twee expeditieschepen. Van service en faciliteiten tot suites en dineren; Hapag-Lloyd bezorgt je een cruise van absoluut topniveau. Ondanks de vele luxe is er toch een casual sfeer aan boord. Door het beperkt aantal passagiers en de vele open ruimtes, heerst er een erg serene, intieme sfeer aan boord. Goed om te weten: sommige afvaarten van Hapag-Lloyd zijn Duitstalig, andere afvaarten zijn internationaal en Engelstalig.

Expeditiecruises naar ongerepte bestemmingen

Tijdens de expeditiecruises bezoek je ongerepte bestemmingen waar slechts een handjevol mensen ooit voet aan wal gezet heeft. Met de eigen zodiacs (expeditieboten) kunnen avontuurlijke excursies in kleine groepen georganiseerd worden. Hapag-Lloyd brengt je met MS HANSEATIC en MS BREMEN naar de uiteinden van onze planeet: zelfs Antarctica kan je bezoeken. Pinguïns spotten, het kan zomaar!

MS EUROPA 2, verkozen tot beste cruiseschip ter wereld

Reeds 3 jaar op rij verkoos de toonaangevende Berlitz-cruisegids de MS EUROPA 2 van Hapag-Lloyd tot beste cruiseschip ter wereld! Berlitz noemt dit cruiseschip zelfs het enige echte 5-sterren cruiseschip. Die positie werd voordien 13 jaar lang ingenomen door MS EUROPA, ook een schip van Hapag-Lloyd. Aan boord van de MS EUROPA 2 verblijf je in stijlvolle staterooms waar het je aan niks ontbreekt. Het schip combineert de exclusiviteit van een jacht, met het comfort van een luxeresort. Met ruim 370 bemanningsleden voor slechts 500 passagiers geniet je van het hoogst mogelijk niveau van persoonlijke service.

Deel dit bericht

Bel ons

051 20 50 45

Mail ons

info@springbok-travel.be

Bezoek ons

Koning Albert I-laan 81, 8800 Roeselare

Contact

en openingsuren