🏝 Springbok Travel gaat in verlof van 29/08 - 5/09

Gastronomische Riviercruise Frankrijk 2023 met Dirk -VOLZET-

Bestemming(en)
Frankrijk
Uit het aanbod van
Footprints, Springbok Travel

Interesse?

Deel dit bericht

Idyllic Rhône olv Dirk Rosiers
Gastronomische riviercruise met Scenic Sapphire

Data

03/09/2023 - 10/09/2023

Vanaf

€ 3.765,00

Over deze Cruise in de kijker

Al meer dan 30 jaar organiseert de Australische rederij Scenic Luxury Cruises unieke cruises naar boeiende bestemmingen in alle delen van de wereld.

Inschrijvingen voor 30/10/2022  dan vervalt ons contignent. Prijs ook geldig tot deze data.

De blijvende vernieuwing heeft geholpen om het comfort van de gasten te optimaliseren op alle Scenic Space-Ships. Zo hebben de schepen op de Rijn, Main en Donau, de Scenic Diamond en Scenic Sapphire in Frankrijk, een exclusieve zouttherapie lounge, om voor de gasten een holistische helende atmosfeer te creëren.

Alle schepen werden ontworpen om luxe cruises op wereldniveau aan te bieden. De innovatieve Scenic Space-Ships brengen luxe naar een hoger niveau: ruime keuze aan restaurants, comfortabele suites met het Scenic Slumber Bed, gratis Wi-Fi, wellness center, …

Goed opgeleide butlers zorgen voor alle details om uw cruisevakantie nog mooier te maken.

 

Dag 1 – Zondag 3 september 2023: Tarascon-sur-Rhône

Verwelkoming aan boord van het Scenic Space-Ship: Scenic Sapphire. Vanavond kunt u zich verheugen op een spetterende welkomstreceptie.

Dit reisschema kan worden gewijzigd om operationele redenen, zoals hoog- en laagwater. Als zodanig kan de cruise anders verlopen dan hieronder vermeld.

Dag 2 – Maandag 4 september 2023: Tarascon > Avignon

Tarascon-sur-Rhône heeft een uitgesproken middeleeuws karakter en een indrukwekkend kasteel.

EXCURSIE – ONZE TIP: bezoek aan de stad Les Baux, omgeven door ongelooflijke rotsformaties, pittoreske olijfgaarden en wijngaarden. Ga naar een lokale olijfboerderij en geniet van een proeverij van de producten.

Vrije keuze, andere mogelijkheden: Of bezoek de stad Arles, de thuisbasis van vele indrukwekkende Romeinse ruïnes, waaronder de Arena die u tijdens uw tour zult bezoeken. Hier zult u ook zien waarom Arles veel van ’s werelds grootste kunstenaars heeft geïnspireerd met zijn glorieuze landschappen. U kunt ook aan boord blijven voor een schilderles en meer te weten komen over het artistieke erfgoed van de regio.

Dag 3 – Dinsdag 5 september 2023: Avignon

EXCURSIE – ONZE TIP: 1-Ga winkelen met een chef-kok op de lokale markt voordat je daarna afzakt naar het Scenic Culinaire Center aan boord. 2- Of ontdek de beroemde wijnen van Châteauneuf-du-Pape met proeverij in een Côtes du Rhône wijngaard.

Vrije keuze, andere mogelijkheden: Of verken het architecturale wonder van Avignon, het pausenpaleis, waar je de indrukwekkende architectuur en grote zalen zult zien die ooit de thuisbasis waren van verschillende pausen. U kunt ook deelnemen aan een excursie naar Pont du Gard, een technisch meesterwerk uit het midden van de eerste eeuw en ontworpen om water naar de stad Nîmes te vervoeren.

 

ENRICH MOMENT, exclusief voor reizigers van deze luxecruise (avondexcursie). Nadat de deuren dicht zijn bij het grote publiek in het prestigieuze Palais des Papes in Avignon, wordt u uitgenodigd voor een exclusief concert in dit elegante 14e-eeuwse paleis.

Dag 4 – Woensdag 6 september 2023: Viviers > Vienne

EXCURSIE – ONZE TIP: Bezoek aan een truffelkwekerij en verneem meer over hoe truffels worden geoogst en hoe ze op vele manieren te gebruiken.

Vrije keuze, andere mogelijkheden: Geniet vanmorgen van een wandeltocht door de oude stad Viviers, genesteld tussen heuvel en rivier, en bezoek de imposante kathedraal.

U kunt ook naar het prachtige provinciestadje Grignan gaan voor een rondleiding en een bezoek aan het kasteel, voordat u wat vrije tijd heeft om op eigen gelegenheid te verkennen.

Extra activiteit aan boord: Terwijl u vanmiddag naar Vienne vaart, kunt u deelnemen aan een kookdemonstratie waarbij de chef-kok aan boord uw vaardigheden in de Franse keuken gaat aanscherpen. Leer hoe je een heerlijk streekgerecht maakt en geniet na afloop natuurlijk van de heerlijke smaak.

 

Dag 5 – Donderdag 7 september 2023: Vienne

EXCURSIE – ONZE TIP: Een excursie voor de meer actieve reizigers. Geniet van de schilderachtige landschappen van deze regio tijdens een begeleide fietstocht door Vienne en naburige dorpen, langsheen de monumenten van de gloriedagen van deze oud-Romeinse stad.

Vrije keuze, andere mogelijkheden: maak een wandeltocht door Vienne, inclusief een bezoek aan het Romeinse amfitheater en ontdek de fascinerende geschiedenis van dit schilderachtige stadje aan de rivier, ooit veroverd door Julius Caesar.

Extra activiteit aan boord: Terug aan boord kunt u een masterclass Franse keuken volgen in het Scenic Culinaire Center, of gewoon ontspannen en genieten van de prachtige vergezichten terwijl u naar Mâcon vaart.

Dag 6 – Vrijdag 8 september 2023: Mâcon

EXCURSIE – Vrije keuze- Bezoek aan het charmante Cluny, gebouwd rond de grote benedictijnse abdij. 2- Of u kan Château de Cormatin verkennen, waar u de vergulde kamers van het kasteel, de omliggende gracht en waterpartijen, en de perfect onderhouden tuinen kunt bewonderen.

 

ONZE TIP::reis naar de ‘Gouden Steen’-regio van Beaujolais, waar u kunt genieten van een proeverij van de heerlijke wijnen uit de regio.

 

Dag 7 – Zaterdag 9 september 2023: Lyon

Lyon ligt aan de samenvloeiing van de rivieren Rhône en Saône en staat bekend als het gastronomische hart van Frankrijk.

EXCURSIE – ONZE TIP: Leer meer over Lyons rijke erfgoed op het gebied van zijdeproductie, dat bijna vijf eeuwen teruggaat, tijdens een workshop zijdeschilderen.

Vrije keuze, andere mogelijkheden: loop door de verborgen traboules van Lyon en bezoek vervolgens de Notre Dame-basiliek die een fantastisch uitzicht over de stad biedt. U kunt ook wandelen over de geplaveide paden in het middeleeuwse stadje Pérouges op een heuvel, of deelnemen aan een begeleide fietstocht naar de botanische tuinen en dierentuin van Lyon.

Dag 8 – Zondag 10 september 2023: Lyon, ontscheping

Ontbijt en ontscheping. Einde van deze mooie luxecruise.

 

PRIJS

UITZONDERLIJKE PRIJS BIJ SPRINGBOK- TRAVEL

OFFICIELE                                               SPRINGBOK TRAVEL

PRIJS                                                        PRIJS (voordeel = € 600,-)

€4.365           Bij Springbok Travel            € 3.765 – Balcony Suite categorie C –     per persoon in dubbel ( uitverkocht)

€4.490           Bij Springbok Travel            € 3.890 – Balcony Suite categorie BA     per persoon in dubbel

€4.640           Bij Springbok Travel            € 4.040 – Balcony Suite categorie BB     per persoon in dubbel

€4.790           Bij Springbok Travel            € 4.190 – Balcony Suite categorie B       per persoon in dubbel 

 

Data

03/09/2023 - 10/09/2023

Vanaf

€ 3.765,00

Prijs

€ per volwassene

Inbegrepen

  • Uw verblijf in een suite met butlerservice & roomservice
  • Alle maaltijden aan boord
  • Alle dranken*
  • Minibar dagelijks volledig bijgevuld, inclusief snacks
  • Alle fooien
  • WiFi
  • Alle vermelde uitstappen + het Enrich Moment in Avignon
  • Begeleiding door Dirk Rosiers ( oud leerling Hotelschool Ter Duinen en zaakvoerder Springbok-Travel)

Niet inbegrepen

  • Annulatie en bijstandsverzekering
  • extra fooien

Interesse?

Deel dit bericht

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bel ons

051 20 50 45

Mail ons

info@springbok-travel.be

Bezoek ons

Koning Albert I-laan 81, 8800 Roeselare

Contact

en openingsuren